Matilla on asiaa

Olen keski-ikäinen hetero monisyöjä mies. Olen mies, jota on siunattu viidellä terveellä lapsella, kolmella heistä on keliakia ja yhdellä diabetes, mutta niiden kanssa oppii elämään tervettä elämää.

Lakko-oikeus

03.07.2023

Hyvä hallitus teillä on tavoite viedä työntekijöiltä oikeus pois puolustaa itseään ja omia etujaan. Teidän tavoitteenne on viedä lakko-oikeus työläisiltä kokonaan pois. Te suunnittelette myös, että lakkoilu olisi rangaistava teko ja poliittiseen lakkoon osallistumisesta saisi 200 euron sakon.

Suomen hallituksen elinkeinoministerin luottamuksesta äänestettiin eduskunnassa, koska elinkeinoministeri Junnila (ps.) on ollut äärioikeistolaisten tapahtumissa puhumassa ja on myös levitellyt natsismin ihailua sosiaalisessa mediassa.

Tämän Orpon hallituksen ohjelmassa on yhtenä asiana, että sairausloman kohdatessa ensimmäinen sairauspoissaolopäivä pitäisi olla palkaton. Tämä siis koskisi alle viisi päivää kestäviä sairauslomia.

Hoitajapula

28.06.2023

Ajattelin myös itsekin heittää ajatukseni hoitajapulaan, mistä se mielestäni ainakin osaksi johtuu ja mitä tarvitsisi tehdä, että hoitajapula rupeaisi helpottamaan.

Joko olisi tarpeeksi pöly laskeutunut, ainakin siitä hetkestä, kun oikeistolainen porukka sai vallan Suomessa.Siitä päivästä, kun eduskuntavaalitulos tuli on varmasti pöly laskeutunut, olihan se suomalaisten demokratian toteutuma jälleen ja siitä pulinat pois, vaikka en todellakaan itse äänestänyt ihmisten kurjistamisen puolesta, seuraavat...